Buyurgelsin.com ve TOFD İş Birliği

10-07-2019 13:07
Buyurgelsin.com ve TOFD İş Birliği


 

Buyurgelsin.com olarak Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) ile iş birliği yaparak site üzerinden yapılan satışların binde 4 lük kısmını bağış olarak TOFD’a aktarımını sağlayacağız. Yapılan satışlardan elde edilen bağış miktarı ile TOFD himayesinde engelli vatandaşlar için tekerlekli sandalye alımında kullanılmasını hedefliyoruz.

 


Türkiye geneli ve özelikle İstanbul içi Ankastre, Beyaz Eşya, Mutfak Gereçleri, Elektrikli Ev Aletleri, Klima-Isıtıcı, Televizyon, Elektronik, Kişisel Bakım kategorilerin de ciddi pazar payına sahibiz. Bu ciddi potansiyelimizi sosyal sorumluluk projemizle birleştirip engelli insanlarımıza destek olmak gerçekten sorumlu davranmayı ve uzun vadeli düşünmeyi gerektirdiğini biliyoruz.

 


Buyurgelsin.com olarak insanlarımızın günlük hayatta yaşadıkları zorlukların farkındayız. TOFD ile iş birliği yaparak engelli insanlarımıza hareket serbestliği sağlayacak tekerlekli sandalye alımında yardımcı olacak sosyal sorumluluk projemizi başlattık. Bu sayede engelli insanlarımızın yaşadığı zorlukların azalmasına katkı sağlayacağımız için çok gururluyuz.

 


TOFD derneğinin bu projede bize göstermiş olduğu ilgi ve alakayla doğru bir projede emin adımlarla ilerlemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Projemizin çığ gibi büyüyerek diğer firmalara örnek olacağına eminiz.

 


Saygılarımızla,

Taner Sarıyüce

CEO Buyurgelsin.com


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.